Onze ambassadeurs staan voor je klaar!

de ambassadeurs van zorgeloos naar school

 

De stichting heeft een heel actief team van ambassadeurs. Dit zijn stuk voor stuk professionals en ervaringsdeskundigen tegelijk. Zij zetten hun kennis, kunde en ervaring geheel vrijwillig in. 

Advies op maat

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je als leerling, ouder of school nog vragen hebt. Onze ambassadeurs hebben een schat aan ervaring en staan je graag met raad en daad bij! Dus heb je een vraag en staat het antwoord niet op onze website? Neem dan per mail contact met ons op! Beschrijf je vraag of probleem zo concreet mogelijk in je mail en vermeld je telefoonnummer zodat we je terug kunnen bellen.

We streven ernaar om je mail binnen drie dagen te beantwoorden. Soms lukt dat niet.  Alle ambassadeurs zijn vrijwilligers en gaan bijvoorbeeld ook wel eens op vakantie. Mocht je na een week nog geen antwoord hebben ontvangen stuur dan een herinneringsmail  Alvast dank voor jullie begrip.

Naast onze ambassadeurs zijn er ook nog andere instanties die advies op maat kunnen geven voor als je vast loopt. Die vind je hier.

 

Hieronder stellen onze ambassadeurs zich stuk voor stuk aan je voor.

 

Kruisbestuiving tussen ambassadeurs en bestuursleden

IMG_0549.jpg

Elsa

Elsa

Mijn naam is Elsa van de Loo, woonachtig in Amsterdam met mijn man en 2 kinderen en werkzaam als advocaat. Mijn dochter kreeg in januari 2016 toen zij 4 jaar was de diagnose type 1, dat was erg schrikken.Ik werkte destijds als jurist...

Elsa.jpg

Reinette

Reinette

Ik ben Reinette de Boer-van der Holst, getrouwd met de liefste, moeder van 2 volwassen uitwonende kinderen en 2 chronisch zieke kinderen.  Toen ik zelf chronisch ziek thuis kwam te zitten en we tevens te maken kregen met niet passend onderwijs en een thuiszitter,...

Schermafbeelding 2021-04-12 om 10.27.46.png

Aleksandra

Aleksandra

Mijn naam is Aleksandra Leijenhorst en ik heb 2 kinderen met beiden een-andere- zeldzame spierziekte. Door hen ben ik ook in contact gekomen met vele andere ouders van kinderen met een aandoening. 

aleksandra.jpg

Ben jij onze nieuwe ambassadeur?

Ben jij onze nieuwe ambassadeur?

Wordt jij enthousiast van wat we als stichting doen en voor ogen hebben? Hier lees je wat het betekent om ambassadeur van onze mooie stichting te zijn.

09f923c6-6bc5-48a3-83b6-7eef3f00accf.JPG

Esther

Esther

Mijn naam is Esther van der Tak, 44 jaar en woonachtig in Woerden met mijn dochter Kim. Vanuit mijn jarenlange vrijwilligerswerk bij Hoofdpijnnet spreek ik veel met ouders, kinderen, jongeren en mensen uit het onderwijs en de zorg over problematiek met wisselende belastbaarheid en onbegrip..

Portret Esther ambassadeur.jpg

Op events staan met een stand

Organisatie.jpg

Ambassadeursdag, twee maal per jaar

IMG_5545.JPG

Topsy

Topsy

Ik ben Topsy Kuipers, moeder van een puber van 15 jaar alle twee hebben we de zelfde zeldzame chronische ziekte H-EDS (Ehlers-Danlos syndroom hypermobile type). Met EDS wordt je geboren, vaak weet je niet dat je het hebt en loop je tegen heel veel muren en onbegrip aan terwijl je wel met allerlei klachten loopt...

foto topsy.jpg

Samenwerken aan de doe-het-samen gids

IMG_5552.jpg

Harald Dinkelberg

Harald Dinkelberg

Ik ben Harald Dinkelberg, woonachtig te Meppel  en samen met mijn vrouw Annemieke trotse ouders van drie kinderen. Ik ben inmiddels dertig jaar werkzaam in het onderwijs, onder andere als leidinggevende, directeur en leerkracht speciaal en basisonderwijs.

foto harald.jpg

Claudia van Dalen

Claudia van Dalen

Ik ben 46 jaar en woon in Maasland met mijn man en kinderen. Ik ben ruim 20 jaar werkzaam als kinderdiabetesverpleegkundige. Bij mijn zoon, inmiddels 20 jaar oud, werd op zijn 13e diabetes type 1 gediagnostiseerd. Ik weet nu..

portret foto Claudia.jpg

Bas Evers

Bas Evers

Mijn naam is Bas Evers (49), woonachtig in de gemeente Ouder-Amstel met mijn vrouw en drie kinderen. De oudste dochter (19) heeft vanaf 2006 diabetes, type 1. Met name op het voorgezet onderwijs...

Bas.jpg

Ambassadeursdag

IMG_4118.jpg

Ingrid Kempen

Ingrid Kempen

Mijn naam is Ingrid Kempen. Met mijn man en drie kinderen woon ik in Apeldoorn. Onze jongste zoon kreeg diabetes in 2014, hij was toen 7 jaar oud. Inmiddels zit hij alweer op de middelbare school. Als huisarts en als moeder van een zoon met een chronische aandoening...

Ingrid_Kempen.jpg

Rob Alberts

Rob Alberts

Geboeid door alles wat leeft en beweegt ben ik in het onderwijs terecht gekomen. Mijn hart ligt bij de leerlingen die net iets meer aandacht nodig hebben. Ik heb als leerkracht ervaring met leerlingen met diabetes in het voortgezet onderwijs,...

Rob_Alberts.jpg
IMG_2152.jpg