Wie zijn wij?

Stichting Zorgeloos naar school

Ooit begonnen als lobby om kinderen met diabetes zorgeloos naar school te laten gaan. Daarna in 2016 overgegaan in de Stichting Zorgeloos met Diabetes naar School. Tenslotte uitgegroeid in 2019 tot Stichting Zorgeloos naar School. Wij werken aan onze droom dat over vijf jaar alle leerlingen en studenten met een chronische aandoening in het reguliere onderwijs zorgeloos naar school gaan. Daarbij geloven we in de kracht van de driehoek tussen leerling, ouder en school.

Stichting Zorgeloos naar School is een kleine slagvaardige organisatie. Zingeving, energie en bevlogenheid zijn termen die ons passen. Zowel het bestuur als de ambassadeurs, bestaan uit een diverse groep ervaringsdeskundigen, onderwijs en zorgprofessionals. Maak hier verder kennis met de leden van het bestuur als onze ambassadeurs.