Supporters

supporters

Voor de Stichting Zorgeloos naar School is support van essentieel voor het behalen van haar doelen. Hieronder zie je welke partners, sponsors de stichting ondersteunen en hoe jij zelf een verschil kan maken voor een kind met een chronische lichamelijke aandoening op school.

De subsidiegevers en sponsoren van de stichting zijn vaak direct betrokken bij de zorg- of onderwijswereld. Zij zijn staan achter onze doelen en zijn enthousiast over de manier waarop we die bereiken.

Diabetesfonds
Het is onvoorstelbaar dat er zo veel uitdagingen te slechten zijn om te zorgen dat alle kinderen met diabetes in Nederland zorgeloos naar school kunnen. Gelukkig is er deze Stichting en met veel bewondering heb ik hun activiteiten mogen volgen. In mum van tijd transformeerde de stichting van ’the new kid on the block’ tot een serieus team van experts met het ambitieuze ‘de vrijblijvendheid voorbij'. Met enorme gedrevenheid, leergierigheid, openheid en inzet van mensen en organisaties die zich verbonden aan deze missie. De waarde van jullie werk is onmisbaar voor deze kinderen; ik kijk reikhalzend uit naar wat jullie in de toekomst nog meer voor elkaar gaan krijgen!"  Suzanne Pieper, voormalig medewerker van het Diabetes Fonds en sinds de eerste lobby in 2014 betrokken.

Novo Nordisk“Leren leven met diabetes is een enorme opgave. Dit geldt helemaal voor jonge kinderen, als zij ineens een hele nieuwe, vaste routine moeten aanleren en rekening moeten houden met mogelijke complicaties. Dit heeft natuurlijk een grote impact op de omgeving, dus ook op scholen. De stichting zorgt ervoor dat jonge kinderen die ineens moeten leven met diabetes, hun leven zo normaal mogelijk kunnen leiden. En wij zijn er ontzettend trots op dat wij daar een bijdrage aan mogen leveren!"

Onze subsidiegevers en sponsors zijn: