Samenwerken voor een zorgeloze toekomst?

één plus één is drie

Samenwerking zit in ons DNA

Zorgeloos naar School begon als lobby Zorgeloos met diabetes naar School in 2014 als een droom van een enkele moeder. Dit groeide in een jaar tijd uit tot een krachtig en breedgedragen coalitie en vervolgens als stichting Zorgeloos met Diabetes naar School in 2016 om tenslotte eind 2019 breed te gaan en voor alle leerlingen met een chronische aandoening in te zetten.

De afgelopen jaren is de basis gelegd voor een krachtig en breed netwerk. Aan de ene kant werken we zoveel mogelijk samen met strategische partners in zowel het zorg- als in het onderwijsveld. Aan de andere kant is door innovatief gebruik van social media een actieve community van gebruikers en supporters gecreëerd die de stichting dagelijks voedt en inspireert. Dit maakt het mogelijk dat de stichting zelf met een klein en slagvaardig team gelijk grote stappen kan zetten en snel resultaat kan boeken.

Kunnen we elkaar versterken?

We werken graag samen met andere organisaties en verenigingen die kinderen en jongeren met chronische aandoeningen in het regulier onderwijs ondersteunen. Door voor een gezamelijke missie te staan, zullen leerlingen met een chronische aandoening eerder zorgeloos naar school kunnen gaan, Wil je onderdeel worden van ons groeiende netwerk? Stuur dan een mail naar Lydia Braakman.