Wordt een held

Wordt een held voor chronisch zieke kinderen

 

Doneer vandaag nog om hen zorgeloos naar school te laten gaan! Met je donatie van tenminste 25 euro help je deze kinderen om naar school te gaan zonder zich zorgen te hoeven maken over hun gezondheid. Je donatie maakt het bovendien mogelijk voor onze stichting om een instellingssubsidie te ontvangen van het ministerie van volksgezondheid, wat ons in staat stelt om nog meer kinderen te helpen.

Jouw bijdrage maakt dus dubbel het verschil. Het kan betekenen dat een chronisch ziek kind eindelijk naar school kan gaan zonder angst om gepest te worden of doodmoe eerder naar huis te moeten. Je donatie kan het leven van een kind veranderen en hun toekomst positief beïnvloeden. En als we samenwerken en 100 donateurs vinden die tenminste 25 euro doneren, dan kunnen we nog meer kinderen helpen en een nog grotere impact hebben.

Met de steun van donateurs zoals jij kunnen we investeren in het opleiden van leerkrachten en begeleiders, zodat zij beter begrijpen wat de specifieke behoeften zijn van chronisch zieke kinderen. Ook kunnen we hun belangen behartigen op school of in Den Haag zodat de juiste hulpmiddelen ingezet kunnen worden zodat ze niet achterblijven in hun schoolwerk. Laten we samen deze kinderen en jongeren de kans geven om hun volledige potentieel te bereiken en hen een betere toekomst te bieden. Jouw donatie maakt het verschil!

Doneer

€5 €10 €15 €20 €25 €50 €100 €200 €500

 

Liever zelf overmaken? Dat kan natuurlijk ook, via rekeningnummer IBAN: NL25 TRIO 0391097865. Let op: als je een gift overmaakt via de bank, zien wij jouw contactgegevens niet. We kunnen je, als je nog niet bij ons bekend bent, niet bedanken of een ontvangstbevestiging sturen. 

We zijn een door het CBF erkend goed doel dus je donatie is bij ons in goede handen. Van elke euro die je aan ons doneert wordt 99 cent direct ingezet om naar school gaan voor een chronisch ziek kind zorgelozer te maken.